NYHETER

Trap Line Qomfort Shallow

Vi har kommet til januar og her har vinteren satt inn for fullt.

I november fødte Masasyu's Fjord of Trapline 2 valper, en tispe og en hanhund. Far til kullet er N SE DK Uch SV-2002 Trap Line Buffalo Bill WTD WTDA WTDX. Shallow ble igjen hos oss mens Kaizer har flyttet til kennel Northern Breeze. Shallow er 2 måneder her på bildet men vokser fort.

Sommeren sto i valpenes og flyttingens tegn hos oss denne sommeren. Vi flyttet til småbruk i Sørskogbygda utenfor Elverum 1. juli og 6. juli åpnet vi butikk i Elverum. I tillegg har vi også hatt valper gjennom sommeren, så dagene har vært hektiske og derfor er det lenge siden forrige oppdatering av vår hjemmeside.

Men nå er alt på plass og vi vil gjerne presentere nykommerne hos oss:

Trap Line Legendary Willow (alaskan malamute)

Trap Line Motion Rumble (siberian husky)

Trap Line Native Melvin (siberian husky)

Trap Line Outlaws Fauna (alaskan malamute)

Trap Line Pale Bowie (siberian husky)

Wicca og Golovin valper

Valpene til Wicca og Golovin ble født 25.6.20, 3 hanhunder og 3 tisper. De tre første bildene er av hanhundene og de tre siste er av tispene. Alle valpene har flyttet til sine nye hjem, bortsett fra Rumble som blir værende hos oss.

Cezz og Norris valper

Flytting tar tid og derfor har vi ikke prioritert å legge ut bilder, men her er altså valpene til Cezz og Norris som ble født 12.6.2020, 2 hanhunder og 4 tisper. De to første bildene er av hanhundene og de fire siste er av tispene.

Valpekull

Det er med stor glede vi kan fortelle at ultralyd viser at vi venter valper i midten av juni mellom Trap Line Runaway Cezz og Masasyu's Norway. 

Cezz har A hofter, er øyelyst fri og hun er også PN fri. Cezz har cert og BIR fra utstilling og hun har dessuten fullført Malamute test 3, langdistansetest.

Norris har A hofter og er øyelyst fri for arvelig katarakt men han har grad 1 av PHTVL/PHPV og som er godkjent brukt i avl så lenge den andre hunden er fri, og det er jo Cezz. 

Norris er importert fra USA og han er av Kotzebue linjer på den ene siden. Han har very good fra utstilling (han ble stilt nedrøytet).

Begge er sosiale og utadvendte hunder med god arbeidslyst. Norris går som lederhund mens Cezz går på alle andre plasser i spannet men har så langt ikke fått prøve seg som lederhund.

To spann fra oss stilte til start på Norsk Siberian Husky klubbs vinterstart. Petter kjørte 2 x 30 km med Trek, Milk, Lizzy og Charlie, samt innlånte Trap Line Explorer Hjerte og Trap Line Explorer Black Wood (Emil). Petter ble nummer 2 med tiden 2.57.44 og det holdt til en 1. premie.

14. og 15. februar ble det arrangert Malamute test 3 (2 x 60 km) på Femundtunet. På spannet gikk Mille, Sandy, Alma, Booster, Kizz, Cezz, Smykke og Wizzard. Mille, Kizz og Smykke er allerede norske trekkhundchampion, men med denne testen så har også Sandy og Booster alle deltester til det norske trekkhundchampionatet.

I helgen kjørte Petter Rørosløpet. Det ble en tøff opplevelse med vind opp mot 26 sekundmeter på søndagen. Petter kom likevel i mål og fikk totalt andre beste tid av de som stilte i 6-spann klassen på 2x30 km. På spannet gikk Trek, Milk, Loke, Velbe, Peaches og Tracy. Total tid etter to dager ble 5.46.46.

I dag fullførte Petter NM i sprint med 6 av våre siberian husky, Trek, Milk, Doc, Gucci, Velbe og Tracy og kom inn til en flott 8. plass.

Nyheter 5. januar 2020

Eirik Nordbye kjørte 6 av våre siberian husky på Synnfjell Rundt, 50 km, på tiden 3.49 og ble nr. 28 totalt. På spannet gikk Trek, Milk, Doc, Loke, Gucci, Velbe og Viraq av våre hunder og Frøya som er Eirik sin hund.