NYHETER

To spann fra oss stilte til start på Norsk Siberian Husky klubbs vinterstart. Petter kjørte 2 x 30 km med Trek, Milk, Lizzy og Charlie, samt innlånte Trap Line Explorer Hjerte og Trap Line Explorer Black Wood (Emil). Petter ble nummer 2 med tiden 2.57.44 og det holdt til en 1. premie.

14. og 15. februar ble det arrangert Malamute test 3 (2 x 60 km) på Femundtunet. På spannet gikk Mille, Sandy, Alma, Booster, Kizz, Cezz, Smykke og Wizzard. Mille, Kizz og Smykke er allerede norske trekkhundchampion, men med denne testen så har også Sandy og Booster alle deltester til det norske trekkhundchampionatet.

I helgen kjørte Petter Rørosløpet. Det ble en tøff opplevelse med vind opp mot 26 sekundmeter på søndagen. Petter kom likevel i mål og fikk totalt andre beste tid av de som stilte i 6-spann klassen på 2x30 km. På spannet gikk Trek, Milk, Loke, Velbe, Peaches og Tracy. Total tid etter to dager ble 5.46.46.

I dag fullførte Petter NM i sprint med 6 av våre siberian husky, Trek, Milk, Doc, Gucci, Velbe og Tracy og kom inn til en flott 8. plass.

Nyheter 5. januar 2020

Eirik Nordbye kjørte 6 av våre siberian husky på Synnfjell Rundt, 50 km, på tiden 3.49 og ble nr. 28 totalt. På spannet gikk Trek, Milk, Doc, Loke, Gucci, Velbe og Viraq av våre hunder og Frøya som er Eirik sin hund.