Valpekjøpertreff 31.7. - 2.8.2009

 

Etter noen års pause, drar vi på nytt i gang våre valpekjøpertreff. I år vil vi arrangere treffet på vår hytte i Sverige. Hytta ligger på Hållbovallen, ca. 1 times kjøretur fra Trysil, mellom Sälen og Särna.

 

Fredag er beregnet som ankomstdag og det er ikke planlagt noen bestemte aktiviteter. Vi tar det hele på sparket om det er noen som har spesielle ønsker. Det finnes mange skogsbilveier i området som er fine til turbruk. Dessuten finnes det rikelig med muligheter for fiske.

 

Lørdag kan man selv velge aktiviteter. Vi vil holde kurs i bruk av utstyr og informere om hva som finnes på markedet. Vi skal trene på passeringer. Noen synes kanskje det er skummelt å møte andre hunder på tur og under trening og her får vi muligheten til å trene på det sammen med andre som har rasen vår. Det er også mulig at en av våre valpekjøpere, Kim Leidehall, får anledning til å vise oss sporsøk med malamute. Det er avhengig av om han får fri fra jobb.

 

For det som ønsker det, finnes det muligheter for en tur til Njupskärs vattenfall, Sveriges høyeste fossefall. Det er ca. halvtimes kjøretur fra hytta vår i retning Särna. Ruten under fossen er ca. 4 km lang og dersom man ønsker å gå ruten om toppen av fossen, er den ca. 8 km lang.

 

På ettermiddagen vil en av våre valpekjøpere, Erik Åsly, snakke litt om innlæring av ønskede handlinger og avlæring av uønskede handlinger. Erik har instruktørutdannelse fra Oslo Hundeskole. Det er selvfølgelig mulig å spørre om andre ting man lurer på.

 

Det er lagt opp til at man skal bo i telt, men dersom det skulle bli dårlig vær, finnes det mange muligheter for å sove inne, blant annet i låven. Liggeunderlag/madrass må dere selv ta med. I låven er det også mulighet for å sette opp langbord når vi skal spise. Bildet viser ca. halvparten av låven, så det skal være god plass både til å spise og å sove.

 

hllbovallen

 

Det er lagt opp til selvhushold med felles grillling både fredag og lørdag for de som ønsker det.

 

Søndagen har vi ikke planlagt spesielle aktiviteter, men vil gjerne ha innspill på hva dere ønsker at vi skal ta opp.

 

Kjørebeskrivelse kan fås ved å kontakte oss enten på mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på tlf. + 47 971 51 312 og + 47 922 92 866.