2011

24. desember 2011

Årets julegave er i havn. Vi har nå mottatt bekreftelsen fra USA på at Thelma og Velvet er klassifisert til WTD (Working Team Dog) tittelen etter sin deltagelse på Polardistans 160 i vinter.

 

10. desember 2011

Avslutningen på utstillingsåret ble bedre enn vi kunne ha forestilt oss. Vi har flere ganger deltatt på Stora Stockholm utstillingen fordi det er spennende å være der. Det er en enorm mengde med stands der og vi treffer bestandig mange hyggelige svenske og utenlandske venner. I år hadde vi ingen store forhåpninger fordi vi visste at deltagelsen var stor både fra Sverige, Finland, Danmark og Norge. Stor var derfor gleden da Gaga vant juniorklassen og ble nordisk juniorvinner. Gaga har i løpet av 2 uker blitt både norsk juniorvinner og nordisk juniorvinner og kan smykke seg med titlene NJV-11 NordJV-11. Hanhund juniorvinner ble Garcon Never Say Never fra Finland.

 

Det stoppet imidlertid ikke der. Jazz var i storform og dommer Rafael Malo Alcrudo satt opp Jazz som beste tispe og hun endte til slutt som best i rasen, BIR og Nordisk Vinner 2011. Jazz kan smykke seg med titlene BISS Int NordUch DK CH NV-08 NordV-11. BIM ble White Fang Inditarod, eier Henrik og Anci Emanuelsson.

 

jazz nordisk vinner 2011

 

27. november 2011

Dogs4All ble en stor opplevelse for oss. Vi stilte ingen hanhunder selv men NUch Trap Line Quick Kayaq ble andre beste hanhund. Trap Line Jaunty Balder vant åpen klasse, fikk cert og ble tredje beste hanhund. Han kan nå smykke seg med tittelen norsk utstillingschampion. I tispeklassen ble Gaga beste juniortispe og kan nå smykke seg med tittelen NJV-11 (norsk juniorvinner 2011). Mynte vant championklassen og ble andre beste tispe. Jazz ble nr. 2 i championklassen og ble tredje beste tispe. NUch Trap Line Daredevil Dixie ble nr. 3 i championklassen og ble reserve i tispeklassen. Og Nora avsluttet det hele med å bli BIR veteran. Hennes fulle navn og tittel er nå NUch NVV-11 Trap Line Grayling Nora.

 

Vi stilte også i oppdretterklassen med 5 hunder, Kayaq, Balder, Dixie, Jazz og Mynte. Oppdrettet vårt fikk hederspris og dommeren skrev om vårt oppdrett; Fire kombinasjoner. Stiller med hunder som er støpt i samme form. Gjennomgående korrekt størrelse og proporsjoner. Rasetypiske hoder. Gode bevegelser. Hundene presenteres i veldig god form og velpleiet . En verdig HP.

 

Som en avslutning på dagen stilte vi opp i BIR oppdretter klassen. Selv om vi ble uplassert her, fikk vi vist frem rasen vår og fikk stor applaus da vi entret "arenaen". Det har vært en minneverdig dag for oss. Takk til alle som hjalp oss med å stille hunder og som var positive til å bli såpass lenge på utstillingen at vi fikk stilt i oppdretterklassen.

 

20. november 2011

I dag har Mynte bestått kløvtest, bronsemerket. Vi har tilbrakt dagen sammen med hyggelig malamute eiere i Halden og fikk en fin tur til tross for tåke og høy luftfuktighet. Takk til alle for en hyggelig tur.

mynte med klv blomma p klvtur

Tykk tåke, men humøret er på topp. Blomma fikk også være med på kløvturen.

 

klvtur

Det gjorde godt med en liten pause underveis.

 

mynte klvtest

Dagen ble avsluttet med utdeling av diplom for bestått kløvtest.

 

14. november 2011

Trap Line Lightfoot Mayah er en matglad frøken som gjør hva som helst for mat og ros. Eier Heidi er like ivrig etter å gi henne nye utfordringer. Se video av Mayah og Heidi.

 

13. november 2011

Indy har vært på utstilling på Kongsberg. Han fikk cert, ble BIR og har nå to cert. Aslaug og Gunnleiv var på Stord utstillingen og tok med seg både BIR og BIM. Gillan ble BIR og fikk cert. Trap Line Daredevil Dixie fikk sitt tredje cert og ble BIM. Hun ble norsk utstillingschampion i dag. Vi gratulerer med flotte resultater.

 

Shibavalpene er nå 6 og en halv uke. De trives like godt ute som inne og utforsker stadig nye ting. Se bilder av guttene.

 

12. november 2011

I dag har vi vært på kenneltreff hos kennel Active Feet i Halden. Vi har hatt en hyggelig dag sammen med mange hyggelig mennesker.

 

active feet

2. november 2011

Tiden flyr og shibavalpene er nå 5 uker gamle. De er kontaktsøkende, kjælne og nysgjerrig og utforsker stadig nye områder. Se bilder.

 

30. oktober 2011

Shibavalpene er nå fire og en halv uke gamle. De har begynt å spise valpemat og har stor matlyst. Hele huset er nå valpekasse og de kommer seg fort frem. Se bilder av guttene.

 

23. oktober 2011

Valpene til Blomma og Oujin vokser og blir større for hver dag som går. Se bilder.

 

22.oktober 2011

NAMK sin årlige hovedutstilling ble avviklet i dag. Noah fikk excellent og ck og ble nr. 3 i championklassen. Gaga fikk excellent og ble beste juniortispe. Lykke fikk excellent og ck og ble nr. 2 i brukshundklassen. Jazz fikk excellent og ck og ble tredje beste tispe. Nora fikk excellent og ck og ble BIR veteran. Gillan fikk 2AK.

 

12. oktober 2011

Valpene til Blomma og Oujin er nå to uker gamle. Begge har fått øyer og spiser godt. De er gode og tykke. Se bilder.

 

3. oktober 2011

Valpene til Blomma og Oujin ble født 28. september. Det ble to røde gutter. På bildet er valpene 5 dager gamle.

 

5 dager

 

1. oktober 2011

I dag har vi vært med på Björnrundan i Sverige. Dette er en årlig fellestur som arrangeres av den svenske malamute klubben. Totalt er turen på 30 km. I år kom sommervarmen akkurat denne helgen og gradestokken viste over 20 varmegrader. På grunn av varmen, valgte vi å kjøre med følgebil, slik at vi var sikre på at vi hadde med nok vann til hyppig vanning underveis. Varmen var også årsaken til at vi i år valgte å ikke kjøre hele runden.

 

Vi kjørte med 8-spann og startet med en blanding av erfarne og ikke fullt så erfarne hunder. På spannet de 8 første kilometrene gikk Rufus, Lykke, Iza, Velvet, Bison, Agate, Noah og Delta.

 

bjrnrundan 2011

Spann 1

 

Etter 8 km, gjorde vi endringer, slik at flere skulle få være med. På den neste strekningen kjørte vi med Rufus, Lykke, Jazz, Velvet, Aura, Bison, Noah og Mynte.

 

bjrnrundan 2011a

Spann 2

 

Etter totalt 16 km, valgte vi å stoppe og resten av runden kjørte vi bil.

 

På kvelden er det tradisjon å samles for å lage kolbulle, en svensk tradisjonsrik rett som stekes på bål. I fjor var kveldssamlingen i en hytte i Gryvelå reservatet, men der ble det alt for fullt. I år var det enda flere påmeldte og det ble derfor vedtatt at samlingen på kvelden skulle holdes i låven vår. For anledningen var låven omdøpt til Hållbovallen logde.

 

bjrnrundan 2011b bjrnrundan 2011c

 

Totalt var det over 60 personer som var med på samlingen og det var deltagere både fra Norge, Danmark, Estland og Sverige.

 

24. september 2011

Vi har vært på NAMKs høstsamling på Kalhovd. Det var et variert program hvor det blant annet var mulighet for å avlegge kløvtest, både bronse- og sølvmerke. Lørdagen var viet forskjellige foredrag og det startet med å legge ut blodspor. Deretter var det foredrag i hvordan motivere valpen til å jobbe, utstilling, lederhundtest og til slutt avslutning av blodspor.

 

kalhovd 2011

 

Petter holdt foredrag om hvordan motivere valpen til å jobbe. Deretter var det trening på passeringer.

 

kalhovd 2011a

Passeringstrening

 

Torhild holdt foredrag om utstilling med tilhørende trening.Totalt var det over 60 deltagere på høstsamlingen med stort og smått.

 

21. september 2011

Vi minner om at NAMK har samling på Kalhovd førstkommende helg og håper at mange har anledning til å delta der. Se forøvrig invitasjon på www.namk.no.

 

18. september 2011

Indy, Pahasapa-M'sindianajones fikk cert og ble BIR på utstilling i dag.

 

11. september 2011

Turen gikk videre til SKK avd. Uppsalas utstilling i Gimo. Her ble Mynte beste tispe med CK og Cacib. Hun ble også BIR. Dommer var Polgar Andras.

Takk til kennel Cahppes, Anci og Henrik, for at vi fikk bo hos de fra lørdag til søndag. Vi gratulerer også kennel Cahppes med beste hanhund, Fang, som ble BIM, samt cert og championat på tispen Mdina.

 

10. september 2011

Mynte har vært på utstilling i Sverige. Det var SPHK avd. Västra som hadde sin årlige utstilling på Simmatorp Herrgård. Mynte vant bruksklassen, ble andre beste tispe, fikk cert og ble svensk utstillingschampion. I tillegg ble hun BIM bruks. Dommer var Annica Uppström.

 

7. september 2011

I dag har vi fått bekreftelse fra USA på at Delta og Rufus har fått godkjent sine Working Team Dog titler, se nedenstående diplomer.

 

rufus delta

 

29. august 2011

Lightfoot kullet har nå flyttet til sine nye hjem. Vi ønsker Mayah, Storm, Kodiak, Niut og Bamse lykke til i sine nye hjem. Hime ble igjen her hos oss.

 

24. august 2011

Vi venter shiba valper etter NUch Najanin's Misa Manami og NUch Kazakoshi No Oujin Go Yokohama Atsu. Se stamtavle. Forventet fødsel 26.9.2011. Blomma er kun stilt ut noen få ganger og har oppnådd to NKK cert. Hun har blitt BIM to ganger og BIR en gang og ble champion i løpet av fem utstillinger.

 

blomma bir oujin 200812

 

22. august 2011

Valpene er nå 7 uker og to dager. I dag har de vært på helsekontroll og alt er vel. Se bilder.

7 uker

 

20. august 2011

I dag har vi vært på NKK utstilling på Bjerke. Jazz fikk excellent og ck, og hun ble beste tispe og BIR (Best I Rasen). Agate fikk excellent og ble nr. 2 i brukshundklassen.

 

15. august 2011

Valpene har nå blitt 6 uker. I dag har vi vært i skogen. Selv om været var dårlig, var humøret på topp. De er alltid like blide og fornøyde. Se bilder.

6 uker

 

Ferien har vi brukt til å etterisolere og legge villmarkspanel på vår hytte. Tømmeret er fra egen skog, noe som gjør det ekstra morsomt.

 

hllbovallen1

Fredrik hjalp oss med den første veggen.

 

hllbovallen

Inge og Rosemarie hjalp oss med vegg nr. 2.

 

En stor takk til dere som har hjulpet oss. Nå gjenstår kun to vegger, men den tyngste jobben er allerede gjort.

 

8. august 2011

Valpene er nå 5 uker gamle. De har nå begynt å utforske den store verden og stortrives med det. Se bilder.

5uker2

 

6. august 2011

Vi har vært på grilling hos Kristin og Christer sammen med andre hundevenner. Det er alltid moro å få diskutere hund med andre. Vi hadde en hyggelig kveld selv om myggen var vel innpåsliten.

 

grillkveld hos noatak

 

1. august 2011

Valpene til Thelma og Pepper er nå 4 uker og 2 dager gamle. Se bilder.

 

31. juli 2011

Dagens DKK utstilling i Danmark førte til to nye danske utstillingschampion.

Mynte ble nr. 1 i åpen klasse, fikk cert og cacib, ble beste tispe og til slutt BIM (Best I Motsatt kjønn), og dansk utstillingschampion.

Noah ble tredje beste hanhund, fikk cert og ble dansk utstillingschampion. I løpet av to måneder har Noah blitt både svensk og dansk utstillingschampion.

Jazz ble andre beste tispe med CK og res. Cacib, kun slått av sin egen datter.

 

mynte i danmark

BIR Vintage Point My Dear og BIM N DK UCH Trap Line Utility Mynte

 

30. juli 2011

Vi har vært på DKK utstilling i Vejen i Danmark. Det er en firedagers utstilling, men vi har kun meldt på til to av dagene. Etter dagens utstilling står vi igjen med følgende resultater;

INT NORD UCH NV-08 Trap Line Jaunty Jazz ble nr. 2 i tispeklassen, fikk cert, og ble dansk utstillingschampion.

Mynte fikk Excellent og ble nr. 3 i åpen klasse.

 

25. juli 2011

På lørdag var valpene 3 uker. De har nå flyttet ut og de har klippet klør for første gang. I dag har de også så smått fått smake på mat, noe som var veldig populært.

Se bilder av valpene.

 

16. juli 2011

Valpene er nå to uker gamle. I dag har det vært utrolig varmt hos oss og valpene fikk komme ut for første gang mens vi vasket og skiftet i valperommet. Vi kan bare konstatere at de mener at halm er for pyser. Den ble fort skubbet bort slik at de kunne legge seg direkte på hellene, som tross alt er litt kjøligere enn halm. Se bilder.

 

2 uker1

 

10. juli 2011

Valpene til Lykke og Atlaz, Keep Moving kullet, har nå flyttet til sine nye hjem. Vi ønsker Lene og Stian, Tom og Britt, Karianne og Kjetil, Henrik og Charlotte, Sören og Birgitta, Bjørn og Tone, samt Göran og Maud lykke til med de små. Vi har allerede mottatt mange tilbakemeldinger på hvordan det går. Det er alltid hyggelig og noe vi setter stor pris på.

 

8. juli 2011

Natt til 2. juli ble valpene til Thelma og Pepper født. De er nå 6 dager gamle. Det ble 2 tisper og 4 hanhunder. På bildet er de 4 dager gamle. Alt er vel med mor og valper.

 

4 dager

 

2. juli 2011

Vi har vært på NKK utstilling i Trondheim. Jazz fikk EXC, vant championklassen, ble beste tispe og til slutt beste malamute, BIR. Velvet fikk EXC og ble nr. 1 i åpen klasse. Vi stilte også vår siberian husky tispe Bjørk og hun fikk sitt tredje cert på tre utstillinger. Hun ble i tillegg BIR, best i rasen. Se bilde av Jazz. Vi takker Jan-Erik Aas for at han handlet Jazz i Trondheim.

 

jazz bir nkk trondheim

 

Certet i  Trondheim gikk til Trap Line Daredevil Tikaani. Hun ble andre beste tispe, kun slått av Jazz.

 

1. juli 2011

I går var valpene 7 uker. Se bilder.

 

Jazz har vært på ny filminnspilling. Denne gangen foregikk det ute.

 

jazz film1

 

23. juni 2011

I dag er det St. Hans aften og vi har feiret med tur i skogen. Valpene er 6 uker i dag og de er en aktiv gjeng som stortrives med å få være med på skogstur. Se bilder.

 

tispe2 6uker1

 

20. juni 2011

I dag har vi vært så heldige at Jazz har fått være med på filminnspilling. Er det noe Jazz elsker, så er det oppmerksomhet og kos, og det fikk hun i stort monn denne dagen.

 

jazz p filminnspilling

 

19. juni 2011

I dag var det Oppdal hundeklubb som arrangerte utstilling. Pepzi fikk EXC og ble nr. 2 i bruksklassen. Vi stilte våre siberian husky Bjørk og Ozzy. Bjørk fikk cert og ble BIR, Ozzy fikk EXC og ble nr. 1 i klassen. Shiba Betty fikk Good.

 

18. juni 2011

Vi har vært på utstilling på Oppdal, Gauldal hundeklubb. Velvet fikk cert og ble BIR. Vi stilte i tillegg to av våre siberian husky. Bjørk fikk cert og ble BIM, Ozzy fikk EXC og ble nr. 2 i klassen. Vi stilte også shiba Betty og hun fikk VG.

 

16. juni 2011

Tiden flyr og valpene er allerede 5 uker. Utviklingen skjer fort fremover nå og man ser nesten forskjell fra dag til dag. Se bilder.

 

9. juni 2011

I dag er valpene til Lykke og Atlaz 4 uker. Se bilder.

 

hanhund1 4uker1

 

5. juni 2011

Valpene til Lykke og Atlaz er nå 3 uker og 3 dager gamle. Se bilder. Mye har skjedd den siste uken. De har flyttet ut, de har så smått begynt å spise mat, de har fått ormekur og de har klippet klør for første gang.

 

Vi har også vært på utstilling, NKK Drammen, i dag. Gaga fikk excellent og ble nr. 2 i juniorklassen. Av 16 påmeldte hunder, var Velvet den eneste som stilte i brukshundklassen. Hun fikk excellent og ck.

 

Og som i Sverige, var det i dag  Trap Line Daredevil Dixie som stakk av med seieren og ble BIR. Dixie er ikke den eneste fra dette kullet som har gjort det bra på utstilling. Tikaani ble BIR og fikk cert for en uke siden. Vi gratulerer eierne av både Dixie og Tikaani.

 

2. juni 2011

NUch Trap Line Nimble Paw Noah ble svensk champion i dag på SPHK's polarhundsutstilling i Ånnaboda i Sverige. Gaga var på sin første utstilling og hun fikk excellent og ck. Hun ble nr. 1 i juniorklassen og 2BTK, andre beste tispe totalt, med reservercert.

 

Den store vinneren i Ånnaboda var Trap Line Daredevil Dixie. Hun fikk excellent, cert og ble BIR. I tillegg ble hun BIS3. Vi gratulerer Aslaug og Gunnleiv med flotte resultater.

 

Vi stilte også tre siberian husky. Bjørk fikk excellent og ble nr. 1 i juniorklassen. Millan ble nr. 1 i veteranklassen og fikk excellent og ck. Han ble 6. beste hanhund og i tillegg ble han BIM veteran. Ozzy fikk good.

 

29. mai 2011

Valpene til Lykke og Atlaz er nå 17 dager gamle. Alle har fått øyer og har begynt å bevege seg rundt. De får fremdeles nok mat av Lykke og alle er gode og tykke.

Se bilder av valpene.

 

26. mai 2011

Thelma har vært til ultralyd i dag og vi har gleden av å konstatere at hun er drektig. Vi venter valper ca. 1. juli, se stamtavle for kombinasjonen.

thelma 2011 pepper 3 r

 

Dette er en spennende kombinasjon som vil tilføre genpoolen i Norge mye nytt. Thelma er datter av NUch NORDV-06 Trap Line Hauling Hedda og Najanin's Kind of Magic. Heddas far er AMCH Praire Snow's Lieutenant Dan. Vi tok inn sæd fra USA etter Dan i 2003 og det resulterte i to kull, hvorav Hedda er fra det ene kullet. Hedda er ikke stilt mye ut, men hun har gjort det veldig godt i utstillingsringen de få gangene vi har stilt henne.Thelma har 2 x ck fra utstillingsringen og ble 3. beste tispe på NP's polarhundutstilling i 2009. Det var over 50 påmeldte hunder på den utstillingen. Da Torhild var på spesial utstillingen i USA i 2009, var Dan en av de hundene som gjorde det best på spesial utstillngen, selv om han var over 10 år gammel. Han var fremdeles et flott individ og en god representant for rasen. Thelmas far er Najanin's Kind of Magic, Bruce, som gikk på spannet vårt under VM i Åsarna 2008. Spannet vårt ble da verdensmestere på 3 x 15km. Bruce er av danske og canadiske linjer. Hans foreldre er Black Lotus X-file Copycat og Nordiclight's Kane.

 

 

 

Pepper er importert fra Frankrike og er nye linjer her i Norge. Bakgrunnen for at vi tok inn Pepper, er ønsket om å få inn Sendaishi linjer i vårt oppdrett. Dette er amerikanske linjer som er kjent for å ha hunder med godt eksteriør og som jobber godt. Dessuten går Okkomut linjene tilbake til Kotzebue, som blir regnet som opprinnelse til dagens alaskan malamute.

 

 

 

Begge hundene går i spannet vårt.  Thelma var med på spannet som fullførte Polardistans 160km i år og Pepper gikk på spannet som fullførte og fikk godkjent draghundprov, 2 x 30km i Sverige.

 

 

 

Begge er blide, sosiale og utadvendte hunder som ønsker alle nye hunder velkommen i flokken vår. De er alltid sprudlende glade og er veldig menneskekjære. Samtidig er det hunder som jobber godt i spannet vårt.

 

23. mai 2011

I dag har vi fått tilsendt bekreftelsene fra AMCA, Alaskan Malamute Club of America, på arbeidstitlene til våre hunder. Nora har fått både Working Lead Dog og Working Team Dog. For å få godkjent WLD tittelen, må hunden gå i single led. De øvrige har fått godkjent Working Team Dog. VI er nå i ferd med å søke etter excellent titler på de hundene som tilfredsstiller kravene for det.

 

Følgende hunder har fått tilsendt bekreftelse på sine arbeidstitler;

 

Nuch Trap Line Grayling Nora WLD WTD

nora wld nora wtd

 

N SUch NTch Trap Line Avalanche Dakota WTD

dakota wtd

 

NUch NordV-06 Trap Line Hauling Hedda WTD

hedda wtd

 

SE (POLAR)CH Trap Line Iron Iza WTD

iza wtd

 

 

NUch Trap Line Nimble Paw Noah WTD

noah wtd

 

Int NordUch NV-08 Trap Line Jaunty Jazz WTD

jazz wtd

 

Trap Line Mystery Agate WTD

agate wtd

 

SE (POLAR)CH Trap Line Polaris Pepzi WTD

pepzi wtd

 

lykke wtd

 

Sturkbergets Tundra Nova WTD

nova wtd

 

Hot-Trot's Cold Feet WTD

vilja wtd

 

Najanin's Cross Country Boogie WTD

boogie wtd

 

Noatak's Bearclaw Gillan du Breeze WTD

gillan wtd

 

21. mai 2011

Millan, Ozzy og Bjørk har vært på utstilling. Ozzy fikk Excellent, Millan, som i dag var på sin aller første utstilling, 10 år gammel, fikk excellent og CK i veteranklassen. Han bli i tillegg nr. 6 i hanhundklassen og BIM veteran. Bjørk fikk Very Good.

 

19. mai 2011

Etter noen dager på overtid, kom endelig valpene til Lykke og Atlaz. De ble født 12. mai. For aller første gang har vi fått en rød/hvit hanhund. Det blir spennende å følge den.

 

10 dager

 

5. mai 2011

Da har vi endelig fått lagt ut noen nye bilder av våre hunder, blant annet Thelma, Pepper, Mynte og Gaga. Se bilde av Thelma under. Flere bilder kommer etter hvert.

 

thelma 2011

 

 

11. april 2011

Nå har to av siberian husky valpene flyttet til sine nye familier. Tindra bor nå ved Hunderfossen og Chinook bor sammen med sin far ved Grövelsjön i Sverige. Vi har beholdt to valper selv, Trap Line Just For Fun Ivrig og Trap Line Just For Fun Viraq.

 

7. april 2011

I dag ble det konstatert at Lykke er drektig. Det betyr at vi venter valper ca. 6 mai mellom SE(POLAR)CH Sturkbergets Tundra Tanana (Lykke) og SE(POLAR)CH Wille (Atlaz). Begge foreldredyrene har trekkhundchampionat fra Sverige. Begge gikk på spann som vant VM i Åsarna i 2008. Lykke gikk på vårt 6-spann og kjørte 3 x 15 km. Atlaz gikk enspann. Vi har store forventninger til dette kullet.

 

lykke izor-o-atlaz-06-011-dekal-1

 

 

3. april 2011

Årets løpssesong er over. Den ble avsluttet med klubbmesterskapet til Norsk Alaskan Malamute klubb på Grimsbu. Petter stilte i åpen klasse med 8 hunder på distansen 22 km og ble klubbmester med tiden 1.33.06. På spannet gikk Iza, Jazz, Agate, Noah, Rufus, Velvet, Delta og Bison.

 

27. mars 2011

Boogie har bestått 2 x 30 km testen sammen med Trap Line Jaunty Balder, Trap Line Ruby Guro og Trap Line Active Feet Tyri. Vi gratulerer Anita og Hans Trygve med flotte resultater.

 

19. mars 2011

13 av våre hunder har nå fått godkjent amerikansk working dog title. Nora har fått godkjent to titler fordi hun også har gått single led på et av langdistanse løpene hun har deltatt på. Nora har oppnådd WLD (Working Lead Dog) og WTD tittel (Working Team Dog). Dette er de første norsk eide hundene som har oppnådd disse titlene.

 

Følgende hunder har oppnådd titlene;

Nuch Trap Line Grayling Nora WLD WTD

N SUch NTch Trap Line Avalanche Dakota WTD

NUch NordV-06 Trap Line Hauling Hedda WTD

SE (POLAR)CH Trap Line Iron Iza WTD

NUch Trap Line Nimble Paw Noah WTD

Int NordUch NV-08 Trap Line Jaunty Jazz WTD

Trap Line Mystery Agate WTD

SE (POLAR)CH Trap Line Polaris Pepzi WTD

SE (POLAR)CH Sturkbergets Tundra Tanana WTD

Sturkbergets Tundra Nova WTD

Hot-Trot's Cold Feet WTD

Najanin's Cross Country Boogie WTD

Noatak's Bearclaw Gillan du Breeze WTD

 

18. mars 2011

Valpene til Titti og Zisou, siberian husky, er nå fire uker gamle, se bilder.

 

4 uker

 

14. mars 2011

Vi har en alaskan malamute tispe, Sheila, på snart 9 måneder til salgs. Ta kontakt på tlf. 97152312 eller 92292866 for nærmere informasjon.

 

11. mars 2011

Anita og Hans Trygve har bodd hos oss under Polardistans. I dag har vi hatt en strålende tur, Anita og Torhild med slede, Hans Trygve på ski. Det var riktig påskestemning.

 

torhild kjrer slede anita kjrer slede

 

9. mars 2011

Så er årets Polardistans over. I år ble det Polardistans 160 km. Petter kjørte med 8 hunder, 2 siberian husky, Millan og Ozzy, og 6 alaskan malamute, Noah, Pepzi, Rufus, Velvet, Thelma og Gillan. Fordi det var 2 siberian husky på spannet, måtte Petter konkurrere i C klassen. Spannet vårt ble nr. 12 av 15 startende med tiden 16 timer og 19 minutter.

polardistans 2011

 

 

4. mars 2011

Vår Siberian Husky tispe, Isslottett's Titti ble mor til 4 valper 18. februar, to tisper og to hanhunder. Far er Wyugas Zisou. Zisou bor hos Markus Högl i Sverige. Markus stiller til start på Polardistans i år.

 

titti zisou2

 

20. februar 2011

Jan og Anette fikk kjøre 6 spann slede med Iza, Velvet, Pepzi, Thelma, Vilma og Bison.

 

jan kjrer slede

 

Petter kjørte 10 km med 4-spann på 33 minutter og 58 sekunder. På spannet gikk Ozzy, Millan, Lykke og Rufus.

 

19. februar 2011

Aura har løst gåten med hvordan man kommer seg opp på hundehustaket, bare 11 uker gammel. En stolt liten frøken.

 

aura 11 uker

 

I dag deltok vi på SHAM draget. Petter gikk på ski med Noah, 10 km og ble nr. 3 med tiden 1.04.00. Torhild gikk på ski med Jazz og ble nr. 4 med tiden 1.17.00.

 

13. februar 2011

Vi har tre voksne hunder for salg/omplassering, en hanhund og to tisper. Alle går godt i spann, har godt gemytt og god arbeidslyst.

 

11. februar 2011

Da har den siste av valpene flyttet. I dag var det Mime sin tur. Han har bodd hos oss ca. 2 uker lengre enn de andre valpene på grunn av jobbsituasjonen i sin nye familie. Den eneste som er igjen nå, er Aura, og hun skal bli her.

 

aura

 

5. februar 2011

I dag var Petter nødt til å bryte Femundløpet. Han brøt på Drevsjø etter en strabasiøs tur fra Tusingdal. I løpet av denne turen ble både Iza, Agate og Lykke halte og det var derfor ikke forsvarlig å fortsette.

 

22. januar 2011

I går var valpene til Jazz og Pepper 7 uker. De har vært gjennom sin helsesjekk og alt var bra. I dag har vi vært på vår daglige skogstur. Nå på vinteren foregår de fleste turene i mørket, men i dag har vi hatt tur i dagslys. Se bilder.

 

15. januar 2011

Valpene er nå 6 uker. De stortrives med å få leke i snøen og er på daglige turer i skogen. Se bilder.

 

6 uker lek i sn

 

9. januar 2011

Valpene har blitt 5 uker. Se bilder.

 

Helgen 8. og 9 januar deltok vi på Snötreff i Nornäs i Sverige. Petter kjørte 2 x 30 km draghundprov med 6 spann. Det var totalt 8 startende, men kun 3 spann som fullførte. Spannet vårt var det eneste som klarte tidskravet og har fått godkjent draghundprov. På spannet gikk Iza, Velvet, Lykke, Mynte, Gillan og Pepper.

 

Fredrik kjørte også 6 spann med våre hunder. På spannet gikk Rufus, Thelma, Nora, Agate, Pepzi og Noah. Spannet hadde beste tid på søndagen og ble totalt nr. 3.

 

5. januar 2011

På grunn av endrede familieforhold, trenger Trap Line Jaunty Nanuq nytt hjem. Nanuq er bror til Jazz og nærmer seg seks år. Ta kontakt pr. telefon dersom du ønsker mer informasjon.

 

2. januar 2011

Valpene til Jazz og Pepper har fylt fire uker. De har fått smake mat for første gang, noe som virkelig falt i smak og de har også tilbrakt mye tid ute. Se bilder av valpene.

 

 

2010

Nyheter 2009 og eldre

25. desember 2010

Valpene til Jazz og Pepper er nå tre uker gamle. I dag har de klippet klør for andre gang og de har også fått vært en liten tur i valpegården ute. Se bilder av valpene.

 

24. desember 2010

Vi ønsker alle en riktig god jul.

 

16. desember 2010

Valpene til Jazz og Pepper blir 2 uker i morgen. De har nå åpnet øyene og fått sin første kloklipp.

2uker

 

11. desember 2010

Valpene er nå 8 dager gamle. De spiser og sover og virker veldig harmoniske.

 

8dager

 

8. desember 2010

Fredag 3. desember ble Jazz og Pepper foreldre til 8 små, 5 tisper og 3 hanhunder. Fødselen forløp vel og Jazz og valpene har det bra.

 

4 dager

 

1. desember 2010

Blomma er dessverre ikke drektig.

 

27. november 2010

Indy fikk CK og ble nr. 3 i åpen klasse på Dogs4All i Lillestrøm. Mynte fikk CK og ble nr. 2 i championklassen. Nora fikk 1CK og ble uplassert.

 

14. november 2010

Blomma, Najanin's Misa Manami, ble BIR på Kongsberg Hundeklubbs utstilling i dag. Blomma er dermed champion og hennes fulle navn og tittel er nå NUch Najanin's Misa Manami. Hennes datter Trap Line Enshi Betty vant juniorklassen og fikk ck. Betty ble i tillegg andre beste tispe, kun slått av sin mor.

 

På bildene under er Betty til venstre og Blomma til høyre.

betty 1 r blomma bir

 

6. november 2010

Vi venter shiba valper etter Blomma og Pujo, SUch NUch Finch DKch Khv-v-07 Chonix Pujo-Kin-Hoshi-Kane. Forventet fødsel blir ca. 1. januar 2011. En stor takk til Susie og hennes familie som har tatt seg av Blomma de 10 siste dagene, noe som gjorde denne parringen mulig. På bildet under ses Pujo til venstre og Blomma til høyre. Fotograf Susie Larsson. Se stamtavle for det ventede valpekullet.

blomma og pujo

 

 

I dag har vi også stilt ut hunder på Malamute specialen i Sverige. Noah ble nr. 2 i brukshundklassen, fikk CK og ble femte beste hanhund. Nora vant brukshundklassen, fikk CK, ble BIM bruks og tredje beste tispe. Agate fikk 2BK og Mynte fikk 1AK og ble nr. 5 i åpen klasse.

 

3. november 2010

Vi venter valper etter Jazz, Int NordUch NV-08 Trap Line Jaunty Jazz og vår import hanhund Pepper, Drogba Okkomut des rives du haut Verdon, fra Frankrike. Ultralyd i dag viste at Jazz er drektig.

 

Jazz er fjerde generasjon som har vunnet Alaskan Malamute spesial utstillinger. Hennes datter Mynte, har i år vunnet både Norsk Polarhundklubbs polarhundutstilling og Norsk Alaskan Malamute klubbs spesialutstilling. Det betyr at vi har hatt fem generasjoner som har vunnet spesialutstillinger, enten i Norge eller i Sverige, eller begge steder. Jazz har i tillegg vunnet spesialutstilling i Finland. Pepper, som kommer fra Frankrike, ble importert til Norge i 2008. Grunnen til at vi importerte han, er at han går tilbake til Sendaishi og Okkomut linjer. Okkomut linjene går igjen tilbake til Kotzebue linjene som er regnet som grunnstammen av malamute. Sendaishi er kjent for hunder med godt eksteriør og god arbeidslyst.

 

 

jazz i frankrike pepper 2 r

 

23. oktober 2010

Noah, Agate, Velvet og Mynte har deltatt på Norsk Malamute Klubbs utstilling på Finnskogen. Noah ble nr. 2 i championklassen, fikk CK og ble andre beste hanhund. Velvet fikk CK og ble nr. 3 i åpen klasse. Agate vant brukshundklassen og ble BIM bruks. Mynte vant championklassen, ble beste tispe og ble best i rasen (BIR). Vi vant også oppdretterklassen og fikk HP for beste oppdrett med Noah, Agate, Velvet og Mynte. Indy ble også stilt og fikk 1AK.

 

22. oktober 2010

Her kommer dagens andre oppdatering. Trap Line Daredevil Diablo ble andre beste hanhund på The National Specialty show i Denver Colorado. Han ble reserve winners dog.  For oss er det ufattelig stort at en hund fra Norge kan plassere seg såpass høyt på et show i rasens hjemland, USA. Diablo ble ett år i september og han har i dag slått hunder som er vesentlig eldre enn han. Trap Line Daredevil Diablo er resultatet av et samarbeid mellom oss og kennel Yellowsnow i Danmark. Vi har samarbeidet om to kull og Diablo er fra det siste kullet. Mor til Diablo er Nordiclight's Canadian Cayla og far er Nord Uch SV-02 Trap Line Buffalo Bill.

 

22. oktober 2010

Nok en gang må vi gratulere Connie og Erik med fantastiske resultater på Trap Line Daredevil Diablo. Diablo ble i dag stilt ut på The National Specialty Alaskan Malamute show i Denver, Colorado og han vant sin klasse for dommer Shilon Bedford, innehaver av Black Ice's kennel. Shilon Bedford har i mange år oppdrettet Alaskan Malamute for show og i særdeleshet kjøring. Deres hunder kan ses blant annet i Disney's Iron Will, Villmarkens sønn. Malamute spannet som kjøres der består blant annet av Black Ice's hunder.

 

19. oktober 2010

Vi gratulerer Connie og Erik og Trap Line Daredevil Diablo med en flott 4. plass i Regional Specialty show i Denver, Colorado. Diablo ble stilt i klasse 12 - 15 måneder.

 

18.oktober 2010

Onsdag 29. september flyttet Joy til Danmark. Gaga ble igjen her hos oss. Hun står sjelden i ro, så det er vanskelig å få tatt gode bilder av henne.

 

gaga 7 uker

 

9. oktober 2010

Noah og Blomma har vært på NKK utstillingen på Hamar. Noah fikk cert, cacib og ble best i rasen, BIR, for dommer Eivind Mjærum. Det betyr at Noah nå er norsk utstillingschampion. Hans fulle navn og tittel er nå NUch Trap Line Nimble Paw Noah.

Blomma ble beste tispe, BIM, og fikk cert og cacib for dommer Paolo Dondina.

 

7. oktober 2010

Vi har fått bilde av Jazz fra utstillingen i Frankrike. Jazz vant åpen klasse og ble andre beste tispe. Bildet er tatt av Kat Copley-Holland.

jazz i frankrike

 

2. oktober 2010

Vi har vært med på treningstur med den svenske malamuteklubben. Hver høst arrangeres det en tur på ca. 29 km hvor alle som har lyst, kan være med. Normalt er det ikke mange nordmenn med på denne turen, men i år var det hele 20 stk. På spannet vårt gikk Iza, Lykke, Gillan, Delta, Pepper, Thelma, Bison, Velvet, Noah og Mynte. Dette er kun en treningstur, og det blir ikke tatt tider. Noen sykler, noen kjører vogn, noen går, og noen kjører etter med bil.

 

bjrnrundan 2010

 

 

22. september 2010

Joy og Gaga er nå 7 uker gamle. Se bilder.

Perle og Milaliq ble foreldre til en flott hanhund for en uke siden. Bilde vil komme etter hvert.

 

19. september 2010

Jazz vant åpen klasse og ble andre beste tispe av totalt 191 påmeldte malamuter på Frankrikes hovedutstilling for Alaskan Malamute. Beste tispe var fransk og kom fra samme oppdretter som vår hanhund Drogba Okkomut des rives du haut Verdon, Pepper. Det deltok hunder fra store deler av Europa og vi er strålende fornøyde med resultatet, særlig med tanke på at Jazz ikke er i full pels for øyeblikket. Bildet viser Jazz sammen med pokalene fra utstillingen i Frankrike. Bilder fra utstillingen kommer etter hvert.

 

jazz med pokaler fra frankrike

 

18. september 2010

Som regel legger vi ikke ut så mange utstillingsresultater, men i dag har vi lyst til å gjøre et unntak. Trap Line Daredevil Diablo har deltatt på Frankrikes hovedutstilling for malamute i Saint Honoré-les-Bains. Han fikk excellent og ble nr. 4 i klassen for dommer Jean-Claude Valette fra Frankrike. Diablo stilte i klasse 12 til 18 måneder og han var  yngst i klassen, ett år og en dag. Vi gratulerer Connie og Erik med strålende resultat.

Jazz fikk Excellent i åpen klasse for dommer Mrs Robin Hug fra USA og går dermed videre til bedømming på søndag.

 

15. september 2010

Så har jentene blitt seks uker. Se bilder av kveldens skogstur.

 

12. september 2010

Valpene har vært på sin første skogstur. På grunn av hjortelus, er det ubehagelig å ferdes i skogen nå, men i dag var det sol og vind, og da holder hjortelusa seg borte.

Se bilder fra den første skogsturen.

 

tispe 1 hviler p fururot tispe 2 55 uker

 

8. september 2010

I dag er valpene fem uker. Se bilder.

 

5uker 4

 

1. september 2010

Valpene er nå fire uker. De har flyttet ut og storkoser seg.  Se bilder.

4 uker leker 4 uker spiser

 

26. august 2010

I begynnelsen av juli tok vi med oss Mynte og Gillan på topptur. Vi gikk til Galdhøpiggen og hadde flott, men kaldt vær.

 

galdhpiggen petter galdhpiggen torhild

Petter og Mynte til venstre, Torhild og Gillan til høyre.

 

24. august 2010

I morgen er valpene tre uker.Se bilder.

 

16. august 2010

Valpene til Hedda og Ray er nå 12 dager gamle. De har åpnet øyene og har så smått begynt å utforske sine omgivelser. Se bilder.

 

15. august 2010

Thelma og Mynte har vært på NKK utstilling på Bjerke, Norsk Vinner. Thelma fikk 1AK og CK og ble nr. 3 i åpen klasse. Mynte ble nr. 2 i championklassen, fikk CK og ble fjerde beste tispe.

 

14. august 2010

Thelma og Mynte har vært på NKK utstilling på Bjerke, Cruftskvalifisering. Thelma fikk 2AK. Mynte ble nr. 2 i championklassen, fikk CK og ble tredje beste tispe.

 

11. august 2010

Onsdag 4. august fikk Hedda to valper, begge tisper. Bilder kommer.

 

24. juli 2010

Pepper, Noah og Mynte har vært på Åsnes og Omegn hundeklubb sin utstilling. Pepper fikk 2AK, Noah fikk 1BK og Mynte ble BIM og fikk cert. Det betyr at Mynte nå kan titulere seg norsk utstillingschampion. Hennes fulle navn og tittel er nå NUch Trap Line Utility Mynte.

 

Stamtavle for kullet mellom Perle og Milaliq er nå lagt ut. Se stamtavle.

 

Stamtavle for planlagt shiba kull mellom Blomma og Pujo er nå lagt ut. Se shiba valper under hovedmenyen for mer informasjon. Se stamtavle for det planlagte kullet.

 

12. juli 2010

Vi venter valper etter Perle og Panikpah's Milaliq. Forventet fødsel er 13. september. Mer informasjon kommer.

perle lper milaliq

 

 

8. juli 2010

Vi planlegger shiba kull mellom Blomma og S DK FIN CH KBHV-07 Chonix Pujo Kin Hochi Kane. Forventet parring i august. Mer informasjon kommer.

blomma pujo

 

7. juli 2010

Vi vil gratulere Trap Line Nimble Paw Snowhow, Wicca, som bor i Finland, med sitt svenske trekkhundchampionat. Hun kan nå titulere seg SE(POLAR)CH.

 

18. juni 2010

Iza, Pepzi og Lykke har fått godkjent sine svenske trekkhundchampionat. Alle tre kan nå smykke seg med tittelen SE (POLAR)CH. Dette er de første norskeide hundene som har oppnådd svensk trekkhundchampionat. Veien til denne tittelen har inkludert en distansetest på 100 km som må fullføres innen 14 timer, en test på 2 x 30km som må fullføres innen 6 timer og med vekt i sleden. For spannet vårt var vekten 110 kg i tillegg til vekt på kjører. Den siste testen er en enspann test på 10 km og for tisper er vekten i pulken 30 kg. Denne testen må fullføres innen en time for å bli godkjent. Iza, Pepzi og Lykke har fullført og bestått alle testene. Disse tre tispene gikk også på vårt spann som ble verdensmestere i 2008.

 

6. juni 2010

Noah og Mynte har vært på NKK utstilling i Drammen. Noah ble 1BK, fikk CK og ble 4BHK. Mynte fikk Cert, Cacib og ble beste tispe, BIM.

 

4. juni 2010

Vi venter valper etter Hedda og Aluk Reach for the sun. Forventet fødsel er 6. august 2010

 

28. mai 2010

Se bilder fra vår overnattingstur med valpekjøpere 15. - 16. mai 2010.

 

25. mai 2010

Nora har vært til ultralydundersøkelse og det er konstatert at hun er drektig.

 

23. mai 2010

Blomma og Betty har vært med på shibaspesialen. Blomma fikk 1AK og Betty ble nr. 4 i valpeklassen.

 

10. mai 2010

Agate er nå parret med SE(Polar)CH Wille, til daglig kalt Atlaz. Valper ventes ca. 10 juli.

agate izor-o-atlaz-06-011-dekal-1

Agate er en kombinasjon mellom canadiske linjer og våre gamle norske linjer. Atlaz går delvis tilbake på de gamle norske linjene men inkluderer

også Barrenfield fra Canada og Vyvern fra USA.

 

Agate er en av våre beste lederhunder og hun har godkjent draghundprov og distansetest i Sverige. Hun har ett trekkhundcert og er både norsk og svensk klubbmester.

Atlaz ble verdensmester i enspann i 2008. Patrik Hedberg, eier av Atlaz, er plukket ut på det svenske landslaget hvor han konkurrerer med Atlaz. Atlaz er svensk trekkhundchampion. Se valpesiden for mer informasjon.

 

 

8. mai 2010

Noah fikk Cert, Cacib og ble BIR på NKK utstilling i Kristiansand. Mynte fikk 1AUK og Blomma fikk CK og ble 3BTK.

 

5. mai 2010

Fra 15. - 16. mai arrangerer vi overnattingstur på Lundersæter, Finnskogen for våre valpekjøpere. Vi skal gå tur/trene hund, grille og kose oss. For nærmere informasjon, ta kontakt på tlf. 97152312 (Petter) eller 92292866 (Torhild).

 

1. mai 2010

I år som i fjor fikk vi beste tispe på Norsk Polarhundklubb's hovedutstilling på Viubråtan. Mynte fikk Cert, ble BIR (Best I Rasen) og havnet til slutt som BIS2.

Vi stilte også Rufus for første gang som voksen. Han fikk 1AK og ble nr. 5 i åpen klasse. Bison ble stilt i valpeklasse 6 - 9 mnd. og han ble nr. 5 i klassen.

Vår Siberian Husky Isslottett's Ozzy fikk 1AUK 1AUKK CK og BHK2.

 

24. april 2010.

Velvet og Delta har deltatt på utstilling for første gang. Velvet fikk 1AUK, 1AUKK og Delta fikk 2JK.

 

21. april 2010

Da har det endelig skjedd. Nå er NUch Trap Line Grayling Nora parret med Trap Line Nimble Paw Noah. Valper er ventet ca. 20. juni 2010.

 

nora noah bjerke

Nora er en kombinasjon mellom norske og amerikanske linjer. Hennes far er AMCH Prairie Snow's Lieutenant Dan som går tilbake til Black Ice og Nanukes linjer.

Noah er en kombinasjon mellom norske, svenske og canadiske linjer. Hans far er Nordiclight's Canadian Casper. Vi gleder oss til å se resultatet av denne kombinasjonen.

Se forøvrig siden for valper for mer informasjon.

 

 

18. april 2010

Fredag 30. april skal veterinær Birgitte Grann Greve holde foredrag om øyelysing i forbindelse med Norsk Polarhundklubbs hovedutstilling på Viubråtan.

Foredraget starter kl. 18.00 og hun vil først og fremst snakke om øyelysing av samojeder og malamuter samt diagnoser som normalt gis på begge raser.

Pris kr. 200,- pr. person, betales ved fremmøte. Foredraget holdes i lokalene på Viubråtan.

 

11. april 2010

Da har vi endelig fått tatt bilder av Vilma og lagt henne ut på vår hjemmeside. Ingen lett oppgave å ta bilder av en valp som ikke vil stå stille, men etter en times tid i skogen fikk vi ihvertfall et bilde hvor hele Vilma er med, ikke bare ører eller en haletipp. Vilmas fulle navn er Trap Line Fahrenheit Vilma og bilde og stamtavle kan ses under våre tisper.

 

4. april 2010

Lykke og Torhild har gått enspanntest. Lykke fikk godkjent enspanntest med tiden 45 minutter, dagens beste tid av totalt 11 startende ekvipasjer.

Pepzi og Petter fikk også godkjent enspanntest med tiden 52 minutter.

 

Det betyr at Iza, Pepzi og Lykke nå kan titulere seg som svenske polar champion.

 

Ellers har vi hatt en flott påske med mye hyggelig besøk og fine turer. Første helg i påsken, hadde vi besøk av Jan-Erik Aas og Solvår og vi fikk en fin sledetur på søndagen. Fredrik Solem, som har kjøpt en av våre nabohytter, var også med og kjørte sine og våre hunder. Så kom Lars-Erik Flønes og ble et par dager, og da fikk vi også en fin sledetur. Resten av påsken har vi tilbrakt med våre trivelige hyttenaboer Inge og Rose-Marie, Camilla og Bjørn, og Leif. Lørdag 3. og søndag 4. april ble det arrangert enspanntest og etterpå grillet og koste vi oss sammen.

 

3. april 2010

Iza og Petter har gått enspanntest i Hållbovallen. Iza fikk godkjent enspanntest med tiden 48 minutter,

noe som var andre beste tid denne dagen. Noah og Torhild forsøkte også, men Noah gikk varm og

måtte ta et lengre snøbad underveis. Han fullførte på tiden 1.04.42, noe som var 4. beste tid av totalt

7 startende ekvipasjer.

img_3948

 

 

22. mars 2010

Bison har fått sin ilddåp foran sleden. Dette var hans første sledetur og han jobbet

som om han aldri skulle gjort noe annet.

I første par gikk Lykke til venstre og Velvet til høyre.

I andre par gikk Bison til venstre og Delta til høyre.

I tredje par gikk Viking til venstre og Hedda til høyre.

 

 

 

 

Vi har tilbrakt helgen på vår hytte i Sverige hvor vi hadde besøk av Tina og Marko fra Tyskland. Tina var også med på vårt valpekjøpertreff i sommer, men nå hadde hun lyst til å vise Marko området rundt vår hytte. Denne gangen hadde de også med seg sine hunder, blant annet Trap Line Spirit Tjorven.

 

16. mars 2010

Da har valpene flyttet til sine nye hjem. Den første som flyttet var Frøya. Hun bor i Oslo. Deretter flyttet Balder til Skjetten og Linus til Røyken. Nanuq har flyttet til Bø i Telemark og Delta bor i Grimstad. Sist ut var Viril som nå bor i Halden. Vilma skal bo hos oss og bilde vil komme senere.

 

27. februar 2010

Hvit Alaskan Malamute tispe på 7 år søker nytt hjem. Ta kontakt med oss dersom det er av interesse.

 

22. februar 2010

Valpene er nå 5,5 uker gamle. Se bilder.

 

21. februar 2010

Etter 25 år med hunder, har Torhild gått sitt første løp, SHAM-draget, 2 x 10 km. Det var kaldt og trått føre, men takket være Iza kom vi godt gjennom. Det var kun tre ekvipasjer som fullførte begge dagene, Hans Trygve Ulseth, Anita Skagen og Torhild.

 

15. februar 2010

Valpene har vært med oss på hyttetur og er nå 4,5 uke gamle. Se bilder.

 

12. februar 2010

Iza, Agate, Lykke, Nora, Boogie, Pepzi, Noah og Gillan gikk på spannet som fikk beste tid under Malamute veckan's D test.

Distansen var 100 km og forbrukt tid var 10 timer og 3 minutter. Kun tre spann fullførte testen.

Nest beste tid fikk Marko Vesterinen fra Finland med blant annet Trap Line Nimble Paw Snowhow (Wicca)

på spannet. I tillegg hadde han også en sønn av Buffalo på spannet.

 

polarhundsmsterskapet

6. og 7 februar 2010

Iza, Agate, Lykke, Perle, Jazz, Gillan, Noah og Rufus ble nr. 1 i 8 spann klassen

under Polarhundsmästerskapet i Särna på tiden 2.12.10. Distansen var 2 x 15 km.

Fotograf Petter Hillborg.

 

4. februar 2010

Valpene har blitt 3 uker. Se nye bilder.

30. januar 2010

Valpene er 16 dager i dag. Alle har fått øyer og legger godt på seg. Se bilder av valpene.

21, januar 2010

Valpene er nå 1 uke gamle. De vokser og trives. Se nytt bilde.

 

1 dag

19. januar 2010

Nytt år og nye muligheter, men også noen overraskelser.Thelma har blitt mor til 8 valper,

4 tisper og 4 hanhunder. Pappa til kullet er Rufus. Se valpesiden for mer informasjon.

 

 

 

4. januar 2010

Juleferien ble tilbragt på vår hytte i Sverige. Utrolig kaldt, men vi fikk mange fine turer, både med slede og på ski.

 

vinter10 048 vinter10 058

Foto Anita Skagen